Ruský řidič a jeho Fabia se nekontrolovaně zřítila z kopce a způsobila nehodu

                   

O Rusku se říká, že jde o zemi neomezených možností. A pokud jde o ruské řidiče, platí to bezesporu dvojnásob. Naprosto nepochopitelně si počínal také řidič z našeho videa, který v ruském Baškirsku na jižním Uralu zaparkoval svou Škodu Fabia druhé generace uprostřed kopce. Tedy spíše se pokusil zaparkovat, neboť z nějakého důvodu nepoužil ruční brzdu a z auta prostě bezstarostně vystoupil.

iZDROJ FOTOGRAFIE: Pixabay.com

Ach, ta gravitace

Asi tušíte, co se v takovém případě stane. Prázdná Fabia váží zhruba tunu, tahle navíc byla naložená zásobami na týdenní kempování. A když z ní její řidič vystoupil, aniž by ji zajistil proti pohybu, vzaly si auto do parády neoblomné fyzikální zákony. Fabia napřed svého majitele přejela, a než se stačil sebrat ze země, vydala se na nekontrolovatelnou a potenciálně smrtící jízdu vstříc lidem kempujícím pod kopcem. Překvapený řidič se ji sice pokusil doběhnout, ale jeho snaha byla pochopitelně marná.

Naštěstí bez zranění

Vůz se nekontrolovatelně řítil z kopce a jen díky velikému štěstí neskončila celá událost tragicky. Naštěstí však ani řidič, který se dostal Fabii pod kola, ani ostatní lidé v kempu podle ruských médií nebyli zraněni. Celou záležitost odnesla jen Fabia a Ford Focus, do kterého pod kopcem Fabia nabourala. A věřte nebo ne, podle policejní zprávy neměl na nehodě podíl alkohol, řidič Fabie k překvapení všech zúčastněných nenadýchal.

Další Rusové za volantem

Ruští řidiči se na internetu pravidelně objevují v sestřizích největších absurdit a nejnebezpečnějších či nejstupidnějších kousků za volantem. Kromě nepovedeného parkování uprostřed kopce z dnešního článku proto můžete najít například i další velmi absurdní videa, která jasně poukazují na neschopnost některých motoristů. A v takových chvílích člověk přemýšlí nad tím, zda vůbec mohou mít řidičské oprávnění.

Diskuze Vstoupit do diskuze
67 lidí právě čte
Autor článku

Daniel Hamžík

Zobrazit další články