Jeremy Clarkson z The Grand Tour prošel díky přítelkyni radikální změnou. Poprvé veřejně přiznal svůj pohled na život

Jeremyho Clarksona známe všichni původně z Top Gearu, poté z The Grand Tour. Aktuálně prý prožívá nejšťastnější období svého života.

i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Přítelkyně donutila populárního moderátora známého sarkasmem vzdát se dvou věcí. Clarkson před několika lety málem zemřel na zápal plic. Ten není tak kritickou nemocí, jenže Jeremy už není nejmladší a navíc byl silný kuřák. Právě kouření ho tak málem stálo život. V dnešní době byste však populární hvězdu možná ani nepoznali. Brit je dnes mnohem vitálnější a v novém pořadu vede farmu v Cotswolds.

Kola na okruhu a kola na farmě

Seriál Clarksonova farma si získal velmi pozitivní ohlasy. Poprvé se v něm objevila i Jeremyho přítelkyně Lisa Hoganová. Clarksonův vztah se dostal na veřejnost už během roku 2017. Tehdy se oba účastnili předávání cen GQ Men of the Year. Konec cigaret byl jednou z věcí, kterou mu nová přítelkyně přinesla do vztahu. Dost možná díky tomu Jeremyho zachránila. Kromě dlouholetého výrazného kouření nedbal ani na další varování doktorů.

iZdroj fotografie: Pixabay

Clarkson upřesnil, že za 43 let vykouřil asi 630 000 cigaret, což odpovídá dvěma krabičkám denně. Další významnou změnou jeho životosprávy bylo výrazné zhubnutí. Na tom měla svůj podíl i pandemie koronaviru, během níž přešel na salátovou dietu a také se hodně věnoval cyklistice. Pamětníci starých sérií Top Gearu budou touto skutečností nejspíše šokováni – právě tenhle Clarkson jí salát a jezdí na kole.

Obrovské štěstí a spokojenost

Jeremy sám ovšem přiznal, že nikdy ve svém životě nebyl šťastnější a nikdy se necítil tak spokojený a plný sil. Své přítelkyni to během natáčení farmářského dokumentu také přiznal. Stalo se to u láhve růžového vína a byl to podle něj krásný večer. Jeho pocity jsou totožné i v práci, kterou si teď vyloženě užívá a cítí se naplněný ve všech směrech. Farma je po tuně sportovních vozů a vysoké rychlosti rozhodně změnou.

iZdroj fotografie: Pixabay

Jeremy se do hospodaření pustil se sobě vlastním zápalem, není ovšem nouze o katastrofy. Jde hlavně o reálné problémy jako práce s dobytkem, stříhání ovcí, kopání příkopů nebo řízení kombajnu na poli. Pravda, s jeho přístupem to nejspíše často připomíná animovaný seriál A je to. Jenže Jeremy neztrácí glanc ani vitalitu a naštěstí má za zády vždy povolané lidi a přátele, kteří ho navedou správným směrem.

Zdroj: Express

Diskuze Vstoupit do diskuze
72 lidí právě čte
Autor článku

Michal Šimunek

Zobrazit další články