Řidič se rozhodl spor vyřešit krumpáčem. Někteří lidé by neměli mít povoleno za volant usednout

Pokud máte řidičák, tak víte, že se musíte naučit ovládat své přehnané emoce, jinak za volant prostě nepatříte. Důkazem je i tento muž, jenž to očividně nezvládl.

i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Na silnici to bývá těžké nejen z toho důvodu, že musíte být neustále ve střehu, ale také proto, že si ne vždy porozumíte s ostatními řidiči. Ať už znáte pravidla silničního provozu sebelíp, vždy může dojít k nedorozumění, které občas vyvrcholí hádkou. Takové potyčky by ovšem měly končit jen u pár nehezkých slov.

Nečekané situace by měly být řešeny s klidnou hlavou

Ano, někdy je to těžké, ale jakmile si někdo dělá řidičák, nestačí jen se naučit nazpaměť všechna pravidla a značky. Je také zapotřebí uvažovat. Člověk není stroj a vždy může dojít k nějaké chybě či zmatku, který by měl být ovšem efektivně vyřešen. A to nejlépe bez verbálních či fyzických útoků.

iZdroj fotografie: Depositphotos

Někdy můžete narazit na lidi, kteří to nejspíše nemají v hlavě úplně v pořádku. V takových případech je občas lepší zatnout zuby a sklopit hlavu, než aby došlo k nějakému neštěstí. Neznamená to však, že si máte nechat líbit agresivní chování. Vždy byste měli kontaktovat policii.

Muž se rozhodl řešit problémy po svém

Nahrávka začíná ve chvíli, kdy se agresivní řidič rozhodl natáčejícího řidiče nebezpečně předjet a zastavit před ním, když se zrovna rozjížděl. Těžko říct, co této situaci předcházelo. Každopádně ať už to bylo cokoliv, nemohlo to omluvit událost, která následovala. Jakmile totiž zastavil, hbitě vylezl z auta a přímo na natáčejícího řidiče prudce hodil krumpáč.

Ten samozřejmě rozbil čelní sklo, ale řidiči se naštěstí nic nestalo. Případ byl okamžitě nahlášen na policii, která agresora do pár dní vypátrala. Zjistilo se, že se jedná o 47letého muže, který měl takových přestupků a nevhodného chování na silnici za sebou již několik. Teď už jen doufat, že se z vězení jen tak nedostane.

Zdroj: Q13 FOX

Diskuze Vstoupit do diskuze
100 lidí právě čte
Autor článku

Michal Šimunek

Zobrazit další články