11letý kluk ukradl matce auto a 15 minut ujížděl policistům. Důvod vás pobaví

                   

To je velmi smutný příběh, ne proto, že by někdo zemřel, nebo by shořel nějaký pěkný supersport. Při banální bouračce byl lehce zraněn 11letý chlapec, ale nebylo to kvůli opilému nebo nepozornému řidiči. Vlastně za to byl zodpovědný nepozorný řidič, ale v tom je právě celý vtip – ten řidič byl rozčilený kluk, který ukradl SUV své matky, Dodge Durango z roku 2013, když se na ní naštval, protože mu zabavila jeho PlayStation. Následovala krátká policejní honička po Clevelandu a nejlepší na tom je, že jestli vám to všechno zní trochu povědomě, je to proto, že přesně tohle stejné dítě udělalo i minulý rok. A to hned dvakrát

Podle serveru Cleveland.com, měl hoch spor s mámou, protože mu sebrala jeho PlayStation. Nedokážeme si představit, co by dítě muselo udělat, aby rozhněvalo maminku natolik, že se uchýlí k takovému kroku, ale sarkasmus stranou, kluk se zkrátka rozhodl že si svou videohru vyzkouší naživo. Ve zprávě se uvádí, že ukradl SUV kolem 22:45 a o něco později se o tom dozvěděl jeho otec, který byl tou dobou v centru města a prováděl nějaké pozdně noční činnosti. Otec zavolal matce a začal syna pronásledovat, i když zřejmě nikdo nevolal policii.

Mohlo by vás zajímat: Co se stane, když v americké Georgii projedete rychlostí 250 km/h kolem policejního auta?

Na tom zas tolik nezáleželo, protože policisté se o tom stejně dozvěděli, když SUV zajelo do hasičské stanice při pokusu ztratit se tátovi. V domnění že jde o zbloudilého motoristu se mu policisté rozhodli nabídnout pomoc a asi dokážete odhadnout, co se potom stalo. Honička trvala asi 10 minut a jelo se při ní až 130 km/h. Potom to kvůli bezpečnosti dítěte policisté vzdali, ale kluk evidentně přestat nechtěl. O 25 minut později naboural do zaparkovaného vozu a s pár škrábanci a odřeninami skončil v nemocnici. Policistům řekl, že havaroval, protože nevěnoval pozornost řízení. Neuvěřitelné.

Mohlo by vás zajímat: Patnáctiletý kluk ukradl BMW, při ujíždění policii stihl třikrát natankovat

Je to vlastně potřetí, co toto dítě ukradlo auto. V loňském říjnu odjelo Toyotou přítele své matky, následovala obrovská policejní honička. Hoch to prý udělal, protože se nudil. O několik týdnů později totéž provedl i s autem své maminky.  Podle tisku má toto dítě má řadu poruch, včetně ADHD a něčeho, co se jmenuje „opoziční vzdorová porucha“, což má být „stav, ve kterém dítě vykazuje souvislý vzorec rozzlobené nebo podrážděné nálady, vzdorného nebo augmentativního chování a nerespektování autorit.“ Nejsme žádní lékařští profesionálové, ale upřímně řečeno, každé dítě se někdy chová jako spratek a někdy to spraví jen pořádný výprask. Tady se můžete podívat na pronásledování kradené Toyoty:

V každém případě upřímně doufáme, že se tomuto chlapci dostane nějaké odborné pomoci, protože takhle blbnout jen kvůli PlayStationu už je trochu za čárou.

Diskuze Vstoupit do diskuze
95 lidí právě čte
Autor článku

Daniel Hamžík

Zobrazit další články